EN VIRKSOMHED MED FOKUS OG PRIORITETER 

Webshoppen, præisoleret.dk, blev etableret med et særligt fokus på at sælge kvalitet og bæredygtige løsninger til både private og erhverv. Vores prioritet er kunden og hvordan vi, som virksomhed, kan skabe værdi for vores kunders hverdag og liv. I forlængelse af dette er en af vores fornemmeste opgaver at levere til aftalt tid, i aftalt mængde/længde. Vi accepterer kun at levere det absolut bedste på vvs og el-markedet. Hvorved, at du altid er sikret en god handel ved os. 

Præisoleret.dk er en del af virksomheden vvsfittings.dk, som blev etableret i (2016)  med henblik på at skabe lettilgængelige, relevante og kvalitetsrigtige produkter og services for vores kunder. Til sammen udgør præisoleret.dk og vvsfittings.dk et pris- og kvalitetsstærkt VVS og EL produktudvalg. 

BÆREDYGTIGHED & HØJ KVALITET

Vi er en virksomhed, der vægter bæredygtighed og kvalitet i høj grad. Vi har allieret os med en af de stærkeste producenter på markedet, indenfor udviklingen af isoleringsgraden for minimum af varmetab og fleksibilitet af rør, som resulterer i at de praktisk talt kan installeres i alle allerede eksisterende anlæg. 

VORES PRODUKTER

Udover fittings og samlinger tilbyder vi ... 

CALPEX præisolerede rør, både til varme og vand. De fleksible Calpex Præisoleret rør fåes både som kun varme eller kun vand (opvarmningsvand eller brugsvand) og til sidst et kombineret rør til både varme og vand. 

CALPEX tilbyder dig en løsning, der er særligt modstandsdygtigt overfor kemikalier, da det er korrosionsfrit og testet for kompatibiliteten med fødevarer. Du kan læse mere om vores brede udvalg af produkter under følgende: 


Du er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi ser frem til et godt samarbejde! 

Loading...